nieuws

Heineken Music Hall in zee met Tempo Team

Horeca

De Heineken Music Hall, vorige maand aan de Amsterdamse ArenA Boulevard geopend als concertzaal voor maximaal 5500 bezoekers, heeft een exclusief contract gesloten met uitzendbureau Tempo Team voor de personele inzet tijdens de concerten.

Tempo Team mag voortaan op iedere concertdag zo’n tachtig flexwerkers leveren die niet alleen de techniek rondom het concert verzorgen maar ook de duizenden bezoekers van hapjes en drankjes voorzien. De spijzen zelf worden geleverd door verschillende partycateraars, die dus kant-en-klaar aanleveren en het uitserveren verder overlaten aan de mensen van Tempo Team. Op een oproep van Tempo Team in de krant reageerden maar liefst 500 (flex)werkzoekenden die wel zin hadden in een baantje bij de Heineken Music Hall. Aangezien velen van hen geen horeca- of cateringachtergrond hadden, heeft Tempo Team alle 120 geselecteerde flexwerkers door middel van een praktijkgerichte training op het serveerwerk voorbereid.

Reageer op dit artikel