nieuws

Horecaondernemer op tv

Horeca

Voor horecaondernemer Ger Valkenburg was een hoofdrol weggelegd tijdens de opnames van het SBS6-programma Ushi & Van Dijk.

Valkenburg, eigenaar van eethuis ’t Heertje in Valkenswaard, is een groot bewonderaar van Patty Brard. Hij werd deze dag dan ook tweemaal geconfronteerd met een vermomde Patty, daarbij gadegeslagen door een verborgen camera. Naderhand maakte presentatrice Wendy van Dijk haar opwachting bij ’t Heertje. Zij kon een verbaasde Valkenburg melden dat hij zijn idool die dag al tweemaal had ontmoet. Vervolgens werd de ondernemer meegetroond naar het restaurant, waar Patty al op hem zat te wachten. Samen maakten ze er een gezellige avond van.
Eind mei zal de ontmoeting van Patty en Ger Valkenburg op televisie uitgezonden worden.

Reageer op dit artikel