nieuws

Koken voor kinderziekenhuis

Horeca

Leerlingen en docenten van het ROC Zadkine Culinair in Rotterdam verzorgden onlangs een benefietdiner.

De opbrengst is bestemd voor het Sophia Kinderziekenhuis. Leerlingen werden bij de bereiding van de gerechten begeleid door bekende Rotterdams chef-koks, onder wie Marcel van Zomeren (In den Rustwat), Patrick ’t Hart en Alain Adriaanse (Restaurant Zeezout), Aart van den Hoek (Kasteel van Rhoon) en Cees Helder (Parkheuvel).’
Het idee van voor het diner is spontaan’, zegt Guendaline Stinkens, hoofd food & beverage van Zadkine. ‘Over het goede doel was iedereen het al snel eens.’ Met het geld kan er in het Sophia meer onderzoek worden gedaan naar nieuwe behandelmethoden. Ook komen er meer kindvriendelijke faciliteiten voor de patiëntjes.

Reageer op dit artikel