nieuws

Lekker: herdruk zomergids

Horeca

De redactie van Lekker laat de hele oplage van de pas verschenen zomereditie Lekker Zomer herdrukken.

Niet omdat er onwelvoeglijke taal in staat (de redactie beloofde begin dit jaar beterschap na het incident Jon Sistermans), maar ‘omdat de kwaliteit van enkele foto’s niet door de beugel kan’. In een brief aan de abonnees van Lekker meldt de redactie binnen tien werkdagen een nieuw exemplaar van Lekker Zomer toe te sturen.
De zomergids bevat reportages, interviews en uit eten-tips voor de consument, waaronder een groot aantal aanbevelingen van lezers van Lekker. Ook Lekker-rapporteur ’Bob’ heeft een tip: Nelson’s Visrestaurant in Blaricum: ‘De eigenaren Sjoerd en Guillemette Nelson zijn uitstekend als gastheer en gastvrouw, de keuken is heel goed als je van vis houdt en zeer gevarieerd’.

Reageer op dit artikel