nieuws

Man in coma na vechtpartij

Horeca

In Spijkenisse is zaterdag een 19-jarige man zwaargewond geraakt na een vechtpartij rondom een bowlingscentrum. Het slachtoffer ligt nog steeds met ernstige verwondingen in coma in het Dijkzigtziekenhuis in Rotterdam.

De vechtpartij ontstond nadat het slachtoffers in een drukbezocht bowlingcentrum tegen een jongen waren aangelopen. Daarna ontstond een woordenwisseling. Het slachtoffer verliet kort daarna met zijn vrienden het bowlingcentrum, maar werd op het parkeerterrein door twee andere jongens belaagd, vermoedelijk naar aanleiding van het eerdere incident, aldus de politie.
Het slachtoffer werd tegen de grond gewerkt en daarna geschopt en geslagen. Ook een 17-jarige vriend van de 19-jarige jongen raakte gewond. Hij moest in het plaatselijke ziekenhuis worden behandeld aan onder meer een gescheurde lip en gescheurd oor.
De politie heeft diezelfde avond in de omgeving twee jongens van 15 en 18 jaar uit Spijkenisse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Reageer op dit artikel