nieuws

Mike’s Sandwich Market naar Nederland

Horeca

Wanneer Mike’s Sandwich Market naar Nederland komt, is nog niet helemaal duidelijk. Christoph Kadereit denkt binnen nu en pakweg anderhalf, twee jaar. ‘Maar dat we komen, staat zo goed als vast. Nederland heeft een enorme fastfoodcultuur. Voor ons dus een zeer interessante markt. De samenstelling van het assortiment zal worden afgestemd op de Nederlandse smaak en behoefte. Net zoals we dat in Duitsland en Denemarken hebben gedaan.

Omdat het bedrijf nauwe banden heeft met Shell, is het volgens Kadereit logisch dat die, naar Duits en Deens voorbeeld, als eerste bij de benzinestations van deze maatschappij verkrijgbaar zullen zijn. Voorts denkt hij aan de opening van eigen restaurants in ons land en/of de overname van, dan wel samenwerking met bestaande fastfoodbedrijven.

Reageer op dit artikel