nieuws

Omzetexplosie na derde plaats

Horeca

Bij cafetaria ‘t Smulhuis in Brunssum stijgt de omzet explosief na het behalen van de derde plaats in de cafetaria van het jaar verkiezing in 2000.

Na de prijsuitreiking op 25 september van het vorig jaar is er sprake van een omzetstijging met minimaal twintig procent.
‘De eerste maand na de verkiezing was het zonder meer een gekkenhuis,’ vertelt eigenaar Hans Bouman. ‘Het was bijna een hel. We vroegen ons af hoe we de gasten moesten bedienen. Het is normaal al druk, maar dit sloeg alles.’
Volgens Bouman is de cafetaria relatief rustig in het begin van het jaar. Dat de situatie nu anders is dan vorig jaar is duidelijk. ‘We draaien nu echter topmaanden, omzetten zoals we normaliter in de zomer draaien. Zo’n hoge omzet als in maart hebben we nog nooit gehad. Het is ongelooflijk wat voor een invloed die verkiezing op onze zaak heeft.’

Reageer op dit artikel