nieuws

Projecties

Horeca

Een sms-bericht (een hartenkreet, verzoekje of date) op een groot scherm wordt daarmee leesbaar voor alle bezoekers van een discotheek, evenement, festival of andere grote bijeenkomst. Die berichten kunnen worden afgewisseld met grafische animaties en videobeelden. Ook kunnen de sfeer en de vormgeving van de projecties per thema aangepast worden. De toepassing kan zelfs gekoppeld […]

Een sms-bericht (een hartenkreet, verzoekje of date) op een groot scherm wordt daarmee leesbaar voor alle bezoekers van een discotheek, evenement, festival of andere grote bijeenkomst. Die berichten kunnen worden afgewisseld met grafische animaties en videobeelden. Ook kunnen de sfeer en de vormgeving van de projecties per thema aangepast worden. De toepassing kan zelfs gekoppeld worden aan aanwezige televisiecircuits, zoals in stadions.Maikel Lambregts, creative director van Silverstreet, introduceert deze toepassing van sms-berichten in Nederland onder de naam Sms2BigScreen. Een recentelijk experiment bij discotheek De DansSalon te Eindhoven noemt hij geslaagd.,,Belangrijk, zo is gebleken, is het inbouwen van vocabulair-filters om schuttingtaal te censureren. Pilots op o.a. het Lowlands-festival en in de DansSalon en andere discotheken hebben het belang van goede filtertechnieken bewezen. Ons systeem bevat nu dan ook diverse uitgebreide filtertechnieken.”Voor informatie: Silverstreet, Tilburg. Tel. (013) 469 08 86.

Reageer op dit artikel