nieuws

Rauwkostvariant

Horeca

Deze salade is een frisknapperige rauwkostsalade op basis van plakjes komkommer, tomaat, paprika en ui. De gekruide tomatendressing met oregano en balsamico-azijn geeft aan deze salade het mediterrane karakter. Door de herkenbare en kleurrijke ingrediënten is deze salade geschikt voor uw buffet of saladbar presentatie. Informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00 […]

Rauwkostvariant

Deze salade is een frisknapperige rauwkostsalade op basis van plakjes komkommer, tomaat, paprika en ui. De gekruide tomatendressing met oregano en balsamico-azijn geeft aan deze salade het mediterrane karakter. Door de herkenbare en kleurrijke ingrediënten is deze salade geschikt voor uw buffet of saladbar presentatie.

Informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00 of e-mail info@johma.com

Reageer op dit artikel