nieuws

Sjefke’s Snacks beste Kwalitaria

Horeca

Kwalitaria Sjefke’s Snacks in Bunde is uitgeroepen tot de beste Kwalitaria van 2000. Het bedrijf behaalde de hoogste score in een door het samenwerkingsverband georganiseerd kwaliteitsonderzoek. Hierin kwamen met name hygiëne en HACCP, vakkennis, productbehandeling en presentatie aan de orde.

In alle 110 Kwalitaria’s vond vorig jaar onaangekondigd een tweetal keuringen plaats. De controles werden verricht door Houwers en Holtakkers, bureau voor proces- & hygiënebegeleiding, in Geldermalsen.
Helene en Ger Quaden, eigenaars van Sjefke’s Snacks, werden voor hun hoogste score in het zonnetje gezet tijdens een landelijke bijeenkomst voor Kwalitarialeden, die op 7 mei plaatsvond in Nieuwegein. Ger Quaden was overigens tot eind vorig jaar voorzitter van het samenwerkingsverband.

Reageer op dit artikel