nieuws

Stairway ook in Arnhem en Scheveningen

Horeca

Henk Westbroek, zanger, politicus en horecauitbater, gaat ook in Arnhem een rockcafé met de naam Stairway to Heaven beginnen.

Hij hoopt begin volgend jaar de deuren te openen in het pand waar voorheen discotheek Luxor was gehuisvest. Het pand in het centrum van Arnhem staat al anderhalf jaar leeg.
Westbroek begon zes jaar geleden met de kroeg Stairway to Heaven in Utrecht; een uitgaansgelegenheid met rockmuziek als thema. Het bedrijf onderscheidt zich van de Amerikaanse keten van hardrockcafés door rock te combineren met de ambiance van een bruin café. De formule is in Utrecht een groot succes gebleken en daarom is besloten ook elders in het land vestigingen te openen. De tweede vestiging wordt zondag geopend op de pier van Scheveningen. Westbroek denkt uiteindelijk aan een keten van tien tot twaalf cafés.
Wanneer Stairway to Heaven Arnhem het levenslicht ziet, hangt af van de snelheid waarmee het monumentale pand verbouwd kan worden.

Reageer op dit artikel