nieuws

Stapsite

Horeca

Als dit gloednieuwe internetconcept in juni operationeel wordt, kunnen stappers op de site een avondje uit voorbereiden in een andere stad: de staproute uitstippelen en afspraken maken via de chatmodule.Kroegenweb.nl benadert momenteel zo’n 600 cafés in negentien grote steden. De eerste zes steden zijn inmiddels bezocht en volgens de initiatiefnemers Jan-Henk Bouman en Peter Ros […]

Als dit gloednieuwe internetconcept in juni operationeel wordt, kunnen stappers op de site een avondje uit voorbereiden in een andere stad: de staproute uitstippelen en afspraken maken via de chatmodule.
Kroegenweb.nl benadert momenteel zo’n 600 cafés in negentien grote steden. De eerste zes steden zijn inmiddels bezocht en volgens de initiatiefnemers Jan-Henk Bouman en Peter Ros zijn de reacties van de ondernemers enthousiast. ‘Vooral de sms-module is populair.’
Het tweetal benadrukt dat voor opname in kroegenweb.nl de betere cafés geselecteerd worden. ‘Omdat het voor ons moeilijk te bepalen is welke dat zijn, werken we samen met vertegenwoordigers van Leeuw-bier, Palm-bier en frisdrankleverancier Vrumona.’
Elk zaak krijgt zijn eigen internetsite met foto’s en tekst en wordt opgenomen in de Kroegenweb staproutes. Uitbaters kunnen aan klantenbinding doen door middel van verschillende modules: e-mail, sms, het foto- of stamgastenboek, prikbord en evenementen, het moppenforum of versiertips. De Basic-versie kost ƒ275,-, Medium komt op ƒ600,- en Large op ƒ900,- per jaar, excl. BTW.

Voor informatie: Kroegenweb.nl, Amersfoort. Tel. (033) 469 99 24.

Reageer op dit artikel