nieuws

Sterrenmaal voor reiziger

Horeca

Restaurant De Karpendonkse Hoeve gaat voor de KLM maaltijden bereiden voor de businessclass.

Ondanks slechte ervaringen in het verleden bij Air France en British Airways aan Karpendonkse Hoeve-eigenaar Leo van Eeghem de taak te bewijzen dat vliegen en gastronomie goed samengaan. Immers, sommige restaurateurs beweren dat ingevroren eten nooit lijkt op wat de gast eet bij toprestaurants.
Het is niet het enige wapenfeit van Van Eeghem. Van 11 tot 17 mei verzorgde het restaurant ook al de culinaire lenteweek in Bangkok tijdens de opening van het nieuwe vijfsterren hotel Plaza Athénée. Op het menu vooral Brabantse asperges die dagelijks vers werden ingevlogen en bereid door meesterkok Peter Koehn. De bereiding van ‘het witte goud’ is een specialiteit van het Alliance-restaurant. Begin mei ontving Van Eeghem de jaarlijkse aspergeprijs van het Brabants Aspergegenootschap.

Reageer op dit artikel