nieuws

Totaalcafé in voormalige bank

Horeca

In een voormalig ABN-bankgebouw in Tilburg komt een horecagelegenheid voor 900 bezoekers.

Heineken heeft een langdurig huurcontract afgesloten voor het monumentale pand, dat ingeklemd ligt tussen een discotheek en het huidige onderkomen van ABN-AMRO aan de Heuvelring in het centrum van Tilburg.
Onder de naam Villa Fiësta beginnen horecaondernemers René Manneke en zijn zoon Sander nog deze zomer een eet-, drink- en danscafé in de 400 m2 grote ruimte op de begane grond van het pand. Het restaurant krijgt 80 zitplaatsen.
Villa Fiësta is het zoveelste bedrijf in de snelgroeiende horecastad Tilburg. Op korte termijn openen nog meer nieuwe zaken de deuren. Met de verkoop van een slijterij op de Korte Heuvel is dit straatje vrijwel volledig in handen van brouwers en horecaondernemers. Aan de Paleisring heeft Interbrew twee woonhuizen opgekocht. Die worden op korte termijn samengetrokken en aan de binnen- en buitenzijde ingrijpend verbouwd.

Reageer op dit artikel