nieuws

Variatie op menu

Horeca

Nieuw op visgebied is de Tonijnmedaillon, een basisproduct dat inpasbaar is in vele gerechten. In de productgroep vlees wordt de Kalfsvink toegevoegd, een gekruid stukje kalfsvlees. Ook nieuw is de Kalkoen Louisiana in marinade. Dit voorgegaarde product kan direct na regenereren worden opgediend.Davigel vriesversproducten zijn ontwikkeld voor de grootkeuken. Ze zijn nauwkeurig op gewicht gesorteerd, […]

Nieuw op visgebied is de Tonijnmedaillon, een basisproduct dat inpasbaar is in vele gerechten. In de productgroep vlees wordt de Kalfsvink toegevoegd, een gekruid stukje kalfsvlees. Ook nieuw is de Kalkoen Louisiana in marinade. Dit voorgegaarde product kan direct na regenereren worden opgediend.
Davigel vriesversproducten zijn ontwikkeld voor de grootkeuken. Ze zijn nauwkeurig op gewicht gesorteerd, losgevroren en met een vast aantal verpakt in dozen van 5 kilo.

Voor informatie: Nestlé FoodServices, Amsterdam. Tel. (020) 569 94 09. www.nestlÈ.nl

Reageer op dit artikel