nieuws

VOL bokaal voor Misset Horeca

Horeca

De VOL, de Vereniging van Afgestudeerden aan erkende Hoge Hotelscholen, heeft onlangs de M.G.J. Kempersbokaal uitgereikt aan Misset Horeca.

Chef-redactie Martijn Reintjes en redacteur Waldemar Ysebaert namen de wisseltrofee, die eerder naar de Alliance Gastronomique, de drie hoge hotelscholen en de luchthaven Schiphol ging, in ontvangst uit handen van voorzitter Sander Allegro van de VOL.
Hoofdredacteur Hans Steenbergen van Misset Horeca sprak de aanwezigen in Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort-Noord toe vanuit Ierland, waar hij met de jury van Café van het Jaar een studiereis maakte.
De bokaal wordt onregelmatig uitgereikt aan een persoon of instantie die zich voor de bedrijfstak bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt. Allegro noemde Misset Horeca een organisatie met grote verdiensten op het terrein van informatievoorziening aan de horecabedrijfstak.

Reageer op dit artikel