nieuws

Westlife en Five zetten hotel op stelten

Horeca

De populaire jongensgroepen Westlife en Five hebben tijdens hun verblijf in de Israëlische stad Tel Aviv de boel flink op stelten gezet. Zij moesten volgens het Britse showbizzpersbureau WENN hun hotel verlaten nadat zij tijdens een feestje in hun luxe kamer het meubilair hadden toegetakeld.

Volgens een medewerker van het hotel ontstond de chaos toen de Ierse band Westlife rond een uur ’s nachts op het feestje aankwam, dat toen al enkele uren aan de gang was. Volgens hem waren het enkele leden van de Britse groep Five die de rest van de feestgangers hadden aangezet tot het molesteren van onder meer het meubilair, de minibar en de televisie. ‘De kamer was net een zwijnenstal. Het leek wel of de jongens bezeten waren’, aldus de medewerker.

Reageer op dit artikel