nieuws

Al Capone’s stelt beursgang uit

Horeca

Pizzabezorgformule Al Capone’s Pizza’s and Pasta’s gaat dit jaar nog niet naar de beurs, zo laat directeur Danny Galiart weten.

‘Het is ons niet gelukt een aantal overnames te doen’, aldus de ketendirecteur. De acquisitie van andere pizzabezorgbedrijven was een voorwaarde voor Al Capone’s om een beursgang te maken. De uitgifte van aandelen zou de overnames moeten financieren.‘We hebben met verschillende ketens in het buitenland en in Nederland om tafel gezeten’, aldus Galiart. In het buitenland ketsten overnames af omdat formules volgens hem soft-franchise waren of onvoldoende structuur hadden. In Nederland wilde niemand zijn keten verkopen. ‘De pizzabranche is booming business’, verklaart de ketendirecteur. Wanneer Al Capone’s wel naar de beurs gaat, is nog onbekend. De keten telt 33 vestigingen. Voor 2001 staan negen nieuwe zaken gepland.

Reageer op dit artikel