nieuws

Bordspel

Horeca

Het populaire bordspel Stratego vormt de basis voor Stratego Tournament, dat speciaal op de geschiedenis van Hertog Jan is ontwikkeld. Tactiek en inzicht zijn bepalend om het spel te winnen.Stratego Tournament is meeverpakt in een minikratje van tien flesjes Hertog Jan-pilsener in de supermarkten en slijterijen (de advies verkoopprijs is ƒ19,95). Het spel alleen zou […]

Het populaire bordspel Stratego vormt de basis voor Stratego Tournament, dat speciaal op de geschiedenis van Hertog Jan is ontwikkeld. Tactiek en inzicht zijn bepalend om het spel te winnen.Stratego Tournament is meeverpakt in een minikratje van tien flesjes Hertog Jan-pilsener in de supermarkten en slijterijen (de advies verkoopprijs is ƒ19,95). Het spel alleen zou een waarde vertegenwoordigen van ƒ29,95, maar is uitsluitend te koop in de actieverpakking van Hertog Jan-pilsener.

Voor informatie: Identity Games Int., Rotterdam. Tel. (010) 433 41 12. www.hertogjan.nl

Reageer op dit artikel