nieuws

Designlamp vangt insecten

Horeca

Deze insectenvanger lokt met behulp van een energiezuinige 9 watt PL UV-A lamp vliegende insecten naar de unit. Wanneer de insecten in de lichtval komen, worden ze door een niet zichtbare, centraal opgestelde kleefplaat gevangen. De Insect-wall houdt ruimtes tot 30 m2 vrij van insecten. Voor de UV-A lamp is en houder geplaatst. In deze […]

Deze insectenvanger lokt met behulp van een energiezuinige 9 watt PL UV-A lamp vliegende insecten naar de unit. Wanneer de insecten in de lichtval komen, worden ze door een niet zichtbare, centraal opgestelde kleefplaat gevangen. De Insect-wall houdt ruimtes tot 30 m2 vrij van insecten. Voor de UV-A lamp is en houder geplaatst.
In deze houder zijn naar keuze aanduidingbordjes voor toilet of uitgang, bedrijfslogo’s of foto’s te plaatsen. Optioneel is een glasbreuk beschermhuls te leveren, met name geschikt voor ruimtes waar men voeding bereidt. De beschermhuls is over de lamp te plaatsen en houdt scherven bij glasbreuk tegen.

Voor mee informatie over ongedierte bestrijdingsproducten: (040) 257 39 00.

Reageer op dit artikel