nieuws

Disco’s houden open huis voor papa en mama

Horeca

Zo’n zestig discotheken in heel Nederland openen dit najaar speciaal voor ouders, overheden en andere belangstellenden drie dagen lang de deuren tijdens het nationale Discothekenweekend.

Op 2, 3 en 4 november laten de disco’s het publiek zien wat ze allemaal doen om bezoekers een veilige en aangename avond te bezorgen.
Het speciale weekend is een initiatief van de discoafdeling van Koninklijk Horeca Nederland (KHN). De 60 deelnemende discotheken openen de deuren buiten de normale openingstijden. In de aanloop naar het weekend is een website geopend, www.discothekenweekend.nl. Op de site staat informatie voor bezoekers en ondernemers die meedoen. Deelnemende bedrijven krijgen posters en flyers toegestuurd en er komt ook een speciale krant.

Reageer op dit artikel