nieuws

Extra smaakdimensie

Horeca

Chef-kok Jan Marrees van Mediterraan restaurant Bretelli in Weert wil geen zintuig van zijn gasten onbenut laten.

Daarom presenteert hij bij elk gerecht een product waaraan de bezoeker van Bretelli kan ruiken. Bij een gerecht van coquilles, witlof en vanille-olijfoliesaus serveert Marrees verse, geurende vanillestokjes. De gast krijgt het advies om tijdens het nuttigen van het gerecht aan een vanillestokje te ruiken.Verder zet de Weertse kok rozemarijnstokjes op tafel bij een schotel van langoustines, ratatouille en tomatenfondue. Marrees: ‘We begonnen met het rozemarijntakje. Daarna kwam het vanillestokje; dat is natuurlijk wat gewaagder. Het slaat goed aan en staat tegenwoordig op de à la carte-kaart. De gasten reageren er goed op.’

Reageer op dit artikel