nieuws

Geen rook

Horeca

Op het grill-, braad- of gaarvlak van speksteen kunnen de smakelijkste gerechten worden bereid. De speksteen garandeert een constante warmte van het oppervlak, geen kans op aanbranden en geen rookhinder. Dit komt door de speciale gasbrandertechniek in combinatie met het minerale grillvlak.De Lewit is uitgevoerd in edelstaal en volgens Agimex goed te onderhouden. Hij is […]

Op het grill-, braad- of gaarvlak van speksteen kunnen de smakelijkste gerechten worden bereid. De speksteen garandeert een constante warmte van het oppervlak, geen kans op aanbranden en geen rookhinder. Dit komt door de speciale gasbrandertechniek in combinatie met het minerale grillvlak.
De Lewit is uitgevoerd in edelstaal en volgens Agimex goed te onderhouden. Hij is er als tafelmodel of in staande uitvoering, leverbaar met een enkele grillplaat of met twee grillplaten. De speksteenbarbecue is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Voor informatie: Agimex Grootkeukentechniek, Vught. Tel. (073) 656 15 48.

Reageer op dit artikel