nieuws

Grootste houseparty in Amsterdam

Horeca

Amsterdam maakt zich op voor de grootste houseparty ter wereld. Het evenement Sensation in de Amsterdam ArenA heeft 40.000 kaartjes verkocht, een record. De vorige, eerste editie van deze ‘indoor’ houseparty vestigde al een record met 37.500 bezoekers.

Hoewel het housefeest pas op 7 juli plaatsvindt, zijn alle kaartjes al uitverkocht. Organisator ID&T investeert ruim twee miljoen gulden in Sensation, en zet duizend mensen in om het feest in goede banen te leiden. Van die duizend houden 350 mensen zich bezig met veiligheid.
De inrichting van de Arena wordt aangepast, na enkele ‘fileproblemen’ bij de eerste editie. Zo wordt de diepe gracht die het veld van de tribunes scheidt, overdekt. Het evenement, dat duurt van tien uur ’s avonds tot zeven uur in de ochtend, wordt live uitgezonden op muziekzender TMF.

Reageer op dit artikel