nieuws

Kinderijs

Horeca

Dit van oorsprong Belgische ijsmerk, een aantal jaren onderdeel van Unilever, is terug van weggeweest in ons land. Het verpakte Mio-ijs was al bekend in de retail. Voor de horeca wordt een aantal ijsjes nu nieuw in de markt gezet. Eén daarvan is de Duo Azzuro, ook wel Dubbellikker Blauw genoemd. Dit ijsje is zo […]

Dit van oorsprong Belgische ijsmerk, een aantal jaren onderdeel van Unilever, is terug van weggeweest in ons land. Het verpakte Mio-ijs was al bekend in de retail. Voor de horeca wordt een aantal ijsjes nu nieuw in de markt gezet. Eén daarvan is de Duo Azzuro, ook wel Dubbellikker Blauw genoemd. Dit ijsje is zo blauw als de zee rond een tropisch eiland en is volgens de leverancier vooral bij kinderen een succes.

Voor informatie: Combi-Frost, Zelhem. Tel. (0314) 36 32 64.

Reageer op dit artikel