nieuws

Kipkroket en andere look voor Breti

Horeca

‘Deze kroket is bereid met een rijke blanke ragout en malse stukjes kippenborstfilet’ aldus Beckers. Ook krijgt de verpakking van de Breti kroketten een nieuw, opvallend design, waarop duidelijk aangegeven het aantal stuks, gewicht en andere productkenmerken. Door het invoeren van een nieuw productieproces dit voorjaar worden nu alle kroketten voortaan los ingevroren verpakt. De […]

‘Deze kroket is bereid met een rijke blanke ragout en malse stukjes kippenborstfilet’ aldus Beckers. Ook krijgt de verpakking van de Breti kroketten een nieuw, opvallend design, waarop duidelijk aangegeven het aantal stuks, gewicht en andere productkenmerken.
Door het invoeren van een nieuw productieproces dit voorjaar worden nu alle kroketten voortaan los ingevroren verpakt. De kroketten liggen niet meer als een blok in de doos en zijn makkelijker op te pakken. ‘Tevens geeft dit een mooie paneerlaag na het ontdooien. Het resultaat is altijd mooie goudbruine kroketten voor uw klanten’, ligt de leverancier toe.

Informatie: (013) 583 52 10.

Reageer op dit artikel