nieuws

Lintje SVH-directeur

Horeca

SVH-directeur Ben Rijgersberg is benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de versierselen uit handen van Jan Franssen, commissaris van de Koningin van de provincie Zuid-Holland.

Rijgersberg is ruim 25 jaar verbonden aan SVH, het onderwijs- en personeelsvoorzieningenorgaan van de bedrijfstak horeca. In 1976 trad Rijgersberg in dienst als buitendienstmedewerker van het SVH Leerlingstelsel. Sinds 1990 is hij directeur van SVH. De 51-jarige oefende en oefent talloze nevenfuncties uit.
Onder andere maakte hij in de periode van 1993 tot 1995 deel uit van de Onderwijsraad, het adviesorgaan van de Minister van Onderwijs. Vanaf 1996 is Rijgersberg lid van het bestuurlijk overleg tussen minister en werkveld inzake het beroepsonderwijs. Ook is hij jurylid van Horeca Markant, de verkiezing van de meest markante horecamanager door Koninklijk Horeca Nederland.

Reageer op dit artikel