Mega-restaurant voor V&D

Restaurant La Place van warenhuis V&D in Utrecht staat voor een enorme uitbreiding. Het aantal zitplaatsen gaat van 600 naar 1000.

Nu al is begonnen met de verbouwing van het restaurant, dat in november zijn deuren opent. ‘Le marché du monde’ zal verdeeld zijn over twee etages; er komt een groot terras met uitzicht over de Domstad en het interieur wordt rigoureus veranderd.
De keuken is straks internationaal georiënteerd in plaats van Frans. Gerechten uit Brazilië, Thailand, Italië en nog veel meer landen komen op de kaart. Niets uit blik; alles wordt zelf gemaakt met verse producten.
In La Place komt ook een proefkeuken waar kooklessen worden gegeven en naast het restaurant verrijst een vergadercentrum voor 350 personen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.