nieuws

Misset Horeca nr. 23

Horeca

Een interview met Charlotte Alberink die na de dood van haar vader zijn café De Spar in Harbrinkhoek overnam. Verder: lunchgerechten met ‘Oosterse’ elementen en een verslag van Sligro die de lunchroom/restaurantformule Stap in Entree een flinke facelift geeft. Daarnaast nieuws, achtergronden en analyses.

Vechten voor Café De Spar

Door het overlijden van haar vader stond Charlotte Alberink plotseling voor de keuze: het familiebedrijf van de hand doen of stoppen met de studie en hard knokken. Na enkele ups en flink wat downs heeft ze nu de stijgende lijn te pakken.

Oost ontmoet Oost in de Lutte

Chef-kok Alfons Eeftink van Het Grote Zwaantje in De Lutte probeert een brug te slaan tussen Twentse streekproducten en oosterse ingrediënten. Hij bereidde drie lunchgerechten voor de kleine kaart waarin ‘Oosterse’ elementen terug te vinden zijn.

Entrée Brasserie

Franchiseformule STap in Entrée van Sligro krijgt een flinke facelift. Alle negen zaken gaan verder als Entrée Brasserie. De Komende jaren staat een forse uitbreiding op het programma. Sligro mikt met de laagdrempelige formule onder andere op nieuwe winkelcentra in dorpskernen. De winkelwagen mag mee naar binnen.

Hotel krijgt een eigen gezicht

Interieurinrichters zijn geboden aan de formule van de hoteketen. Maar daarbinnen zit voldoende rek om elke vestiging een voor de klant herkenbaar smoel te geven. Een hot item voor de komende jaren: badkamers met sfeer.

Reageer op dit artikel