nieuws

Nieuwe aanwinsten voor Golden Tulip

Horeca

Golden Tulip Worldwide heeft er twee hotels bij: het Tulip Inn Lochem en het op 1 mei geopende viersterren Golden Tulip Alkmaar.

Vorige week heeft het geheel gerenoveerde, 36 kamers tellende hotel als Tulip Inn Lochem de deuren geopend. Vorig jaar vond een grootscheepse verbouwing van het pand plaats. Het hotel beschikt over vijf airconditioned vergaderzalen voor bijeenkomsten van 10 tot 200 personen.Golden Tulip Alkmaar – 76 kamers – is een aanwinst voor de drukbezochte regio Noord-Holland. Bijzonder aan het hotel is de aankleding, waarvoor de Alkmaarse kunstenaars Willem Hopman en Dirk Meijer tekenden. Zij exposeren permanent met hun abstracte kunstwerken. In het hotel zijn twee restaurants ondergebracht. Het Chines-Indisch restaurant is al open. Op 1 juli ziet een Frans specialiteitenrestaurant het levenslicht. Het hotel bevindt zich aan de rand van Alkmaar.
Golden Tulip Worldwide telt op dit moment meer dan 400 hotels, verdeeld over twee brands: Golden Tulip Hotels en Golden Tulip Inns.

Reageer op dit artikel