nieuws

Postmixinstallaties

Horeca

Deze kaart geeft richtlijnen voor het onderhouden en schoonhouden van postmixapparatuur. Volgens de NFI zal de Keuringsdienst van Waren de onderhoudsinstructiekaart gebruiken bij haar controles op de hygiëne van postmixinstallaties.Op één zijde van de geplastificeerde kaart staan aanwijzingen voor het dagelijks onderhoud van de postmixinstallatie. Op de andere zijde wordt in een schema aangegeven welke […]

Deze kaart geeft richtlijnen voor het onderhouden en schoonhouden van postmixapparatuur. Volgens de NFI zal de Keuringsdienst van Waren de onderhoudsinstructiekaart gebruiken bij haar controles op de hygiëne van postmixinstallaties.
Op één zijde van de geplastificeerde kaart staan aanwijzingen voor het dagelijks onderhoud van de postmixinstallatie. Op de andere zijde wordt in een schema aangegeven welke problemen zich kunnen voordoen en waar de oplossingen kunnen liggen (de storingswijzer). Verder is een telefoonnummer vermeld van de technische service van de betreffende leverancier.De onderhoudsinstructiekaart wordt via de fabrikanten aan horecabedrijven met een postmixinstallatie geleverd. Naast dagelijks onderhoud is ook periodiek en zelfs jaarlijks onderhoud een vereiste.

Voor informatie: NFI, Rotterdam. Tel. (010) 477 40 33.

Reageer op dit artikel