nieuws

Salades

Horeca

Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik op luxe broodjes. De drie varianten in een kiloverpakking zijn Roomkaas Zalm-, de mediterrane Beenham Rode Pesto- en de Garnaal Surimi-salade. De leverancier richt zich hiermee op lunchrooms, conveniencezaken en bedrijfsrestaurants.Voor het hele Broodjes Salades-assortiment introduceert Johma een nieuwe verpakking met garantiesluiting. Dat betekent dat de sluiting gegarandeerd […]

Salades

Ze zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik op luxe broodjes. De drie varianten in een kiloverpakking zijn Roomkaas Zalm-, de mediterrane Beenham Rode Pesto- en de Garnaal Surimi-salade. De leverancier richt zich hiermee op lunchrooms, conveniencezaken en bedrijfsrestaurants.Voor het hele Broodjes Salades-assortiment introduceert Johma een nieuwe verpakking met garantiesluiting. Dat betekent dat de sluiting gegarandeerd niet open is geweest.

Voor informatie: Johma Nederland, Losser. Tel. (053) 537 34 00.

Reageer op dit artikel