nieuws

Snelfilters met extra’s

Horeca

Deze snelfilterapparaten zijn voorzien van extra’s als kandetectie en het prewetbrew-zetproces.Dankzij de kandetectie zal het koffiezetapparaat geen water opkoken zolang er geen kan onder het filter staat. Als tijdens het zetten de kan wordt weggenomen, stopt het opkoken van het water onmiddellijk. Overstromende filters behoren dus tot het verleden.Prewetbrew houdt in dat het zetproces na […]

Deze snelfilterapparaten zijn voorzien van extra’s als kandetectie en het prewetbrew-zetproces.Dankzij de kandetectie zal het koffiezetapparaat geen water opkoken zolang er geen kan onder het filter staat. Als tijdens het zetten de kan wordt weggenomen, stopt het opkoken van het water onmiddellijk. Overstromende filters behoren dus tot het verleden.
Prewetbrew houdt in dat het zetproces na 30 seconden (100 ml water) even stopt. De koffie krijgt dan de gelegenheid om in het filter te wellen, wat volgens Animo resulteert in een nóg betere smaak van de koffie. Na 60 seconden gaat het water weer lopen tot het gewenste aantal kopjes is bereikt.De koffiezetapparaten zijn leverbaar als half- en als volautomaat. Daarnaast zijn er uitvoeringen met een heetwater-aftap voor een kopje thee.

Voor informatie: Animo, Amersfoort. Tel. (033) 46 73 67.

Reageer op dit artikel