nieuws

Themacafé over popzanger Williams

Horeca

Drie vrouwen uit de Engelse stad Stoke-on-Trent zijn van plan hun café om te toveren tot thema-pub over zanger Robbie Williams. Williams is halverwege de jaren zeventig geboren in het pand, waar zijn ouders in het café werkten.

De drie barvrouwen willen een collectie Robbie Williams-artikelen aanschaffen om ze in hun café te tonen, heeft de BBC woensdag gemeld. Dat kan een dure grap worden, aangezien persoonlijke bezittingen van de zanger onlangs bijna 580.000 gulden opbrachten.
Lisa Smith (21), Donna Chevin (31) en Dawn Greatback (32) houden de pub sinds februari draaiende en zijn fan van de Britse zanger, die tot zijn derde jaar in het huis heeft gewoond. Het gezin verliet het pand toen de ouders uit elkaar gingen.
De stamgasten moesten even slikken toen zij van het idee hoorden, maar ze beginnen er al aan te wennen, zegt Smith. Vooruitlopend op de realisatie van het plan, heeft er al een Robbie Williams-imitator opgetreden in de Red Lion Pub. Ook zitten al zijn liedjes er in de jukebox.

Reageer op dit artikel