nieuws

Van der Valk wil nieuw hotel in Sneek

Horeca

Het Van der Valk-concern wil voor ƒ17,6 miljoen een nieuw hotel bouwen aan de zuidkant van Sneek.

De gemeente Sneek heeft toegezegd alle medewerking te verlenen. Uitbreiding van de hotelaccommodatie staat al langer op de agenda.
Van der Valk wil in het Stadspark een hotel bouwen met 120 kamers, een restaurant, vergaderzalen en voorzieningen zoals tennisbaan en sauna. De parkeerplaats biedt plaats aan 285 auto’s en 4 bussen. Het nieuwe bedrijf levert honderd nieuwe banen op, waarvan 35 fulltime.
Sneek denkt dat de accommodatie meer mensen naar het park kan trekken. Tot grote onvrede van de gemeente wordt van het park tot nog toe veel te weinig gebruik gemaakt. De gemeenteraad moet zich nog uitspreken over de plannen van het toekanbedrijf.

Reageer op dit artikel