nieuws

Verhuisd

Horeca

Door de gestage groei waren de twee bedrijven uit hun jasje gegroeid. Vanaf begin juni beschikt CuliMax over een uitgebreide showroom voor de grootkeuken. CuliMax is niet alleen leverancier van de grootkeukenapparatuur (o.a. AGA, Imperial en Miele), maar installeert ook zelf. AGA CuliMax Cooking Centre is de tak die zich op particulieren richt. Voor informatie: […]

Door de gestage groei waren de twee bedrijven uit hun jasje gegroeid. Vanaf begin juni beschikt CuliMax over een uitgebreide showroom voor de grootkeuken. CuliMax is niet alleen leverancier van de grootkeukenapparatuur (o.a. AGA, Imperial en Miele), maar installeert ook zelf. AGA CuliMax Cooking Centre is de tak die zich op particulieren richt.

Voor informatie: CuliMax, Purmerend. Tel. (0299) 46 09 31.

Reageer op dit artikel