nieuws

Bestaria doet aan teambuilding

Horeca

Samenwerkingsverband Bestaria houdt zaterdag 25 augustus in Biddinghuizen een beachvolleybaltoernooi. Tijdens het evenement nemen teams het tegen elkaar op, die door de aangesloten cafetaria’s worden samengesteld uit hun klantenbestand.

Bestaria wil dat de aangesloten leden actiever aan de slag gaan met hun cliëntèle. Volgens Bart Eleveld, sinds kort formulemanager van de keten, komt een dergelijk evenement ten goede aan de betrokkenheid van ondernemer en consument over en weer. De werving voor de teams is vorige maand van start gegaan door middel van posters en aanmeldingsformulieren, die aan de circa 80 aangesloten cafetaria’s zijn toegezonden. Bovendien stelt Bestaria 600 T-shirts aan de beachvolleyballers ter beschikking.

Reageer op dit artikel