nieuws

Broodjessalades

Horeca

Als eerste de Roomkaas Zalm; roomkaas met stukjes zalm, dille en bieslook. Ten tweede de Beenham Rode Pesto-salade met plakjes beenham, rode pesto en zongedroogde tomaten en last but not least de Garnaal Surimi-salade. De speciaal voor op brood ontwikkelde salades zijn extra stevig van structuur en zichtbaar rijker gevuld. Vanaf week 24 zijn ze […]

Als eerste de Roomkaas Zalm; roomkaas met stukjes zalm, dille en bieslook. Ten tweede de Beenham Rode Pesto-salade met plakjes beenham, rode pesto en zongedroogde tomaten en last but not least de Garnaal Surimi-salade. De speciaal voor op brood ontwikkelde salades zijn extra stevig van structuur en zichtbaar rijker gevuld. Vanaf week 24 zijn ze verkrijgbaar in 1 kg-verpakking. Tegelijkertijd introduceert Johma voor het gehele Broodjes Salades-assortiment een nieuwe verpakking met garantiesluiting.

Informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00 of info@johma.com

Reageer op dit artikel