nieuws

Chinese restaurant- houder doodgestoken

Horeca

De 45-jarige eigenaar van een Chinees restaurant in het Brabantse Haaren is zaterdagnacht doodgestoken.

De echtgenote van het slachtoffer liep diverse steekwonden op, maar is niet in levensgevaar. Een 28-jarige verdachte is aangehouden.
De dader belde volgens de politie een uur na middernacht aan bij het restaurant aan de Kerkstraat in Haaren, een dorp tussen Tilburg en Den Bosch. Nadat hij werd binnengelaten, stak hij in op de eigenaar van het restaurant en diens vrouw. Beiden zijn naar een ziekenhuis in Den Bosch gebracht. Daar bezweek de man aan zijn verwondingen.
Een 28-jarige man uit Haaren, van Chinese afkomst, is aangehouden. De aanleiding voor de steekpartij is nog onduidelijk. De politie heeft twintig man op de zaak gezet. Naast het echtpaar waren er op het moment van de steekpartij nog een enkele anderen in de zaak aanwezig.

Reageer op dit artikel