nieuws

Het decennium van facility management

Horeca

Het eerste decennium van deze eeuw is uitgeroepen tot ‘het decennium van facility management’. Frans Jozef van der Heijden, voorzitter van Facility Management Nederland, deed dit tijdens de algemene ledenvergadering van de FMN op 6 juni jl. in Utrecht.

Van der Heijden vindt het, na de nadruk die discipline-marketing volgens hem aan het einde van de vorige eeuw had, nu tijd voor algemene aandacht aan facility management. Tenslotte hebben naar schatting 300.000 bedrijven en instellingen een vorm van facility management in huis en lijkt de beroepsgroep zo’n 30.000 personen te treffen. Hoog tijd dus voor een beetje meer aandacht, aldus de FMN-voorzitter. De vereniging zal zelf de komende tijd het voortouw moeten nemen om facility management de passende honorering te geven.

Reageer op dit artikel