nieuws

Individueel accent

Horeca

Keramag biedt met ‘KeraBrand’ de mogelijkheid om wastafels te voorzien van een bedrijfslogo, familiewapen, merkteken of initialen. Elk motief kan in elke kleur worden aangebracht om eenheid te brengen in sanitaire ruimtes van hotels, restaurants of recreatiecentra. Dit geldt ook voor bezoekersruimten in bioscopen, sportcentra en andere openbare gebouwen.Tijdens de productie wordt het accentje aangebracht. […]

Keramag biedt met ‘KeraBrand’ de mogelijkheid om wastafels te voorzien van een bedrijfslogo, familiewapen, merkteken of initialen. Elk motief kan in elke kleur worden aangebracht om eenheid te brengen in sanitaire ruimtes van hotels, restaurants of recreatiecentra. Dit geldt ook voor bezoekersruimten in bioscopen, sportcentra en andere openbare gebouwen.
Tijdens de productie wordt het accentje aangebracht. Daarna verzegelt Keramag de keramiek met een harde, ondoordringbare glazuurlaag.
De nieuwe optie voor individualisering van sanitair is toe te passen op het hele productengamma. Voor de uitvoering is slechts een reprografische print van het gewenste motief nodig. De levertijd bedraagt, afhankelijk van de omvang van de opdracht, twee tot vier weken.

Voor informatie: Keramag Nederland, Amersfoort. Tel. (033) 455 60 44.

Reageer op dit artikel