nieuws

Kandidaten Cafetaria van het Jaar

Horeca

De strijd om de verkiezing van de Cafetaria van Jaar 2001 is momenteel in volle gang. Na het eerste juryberaad zijn 14 kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde. Zij krijgen dezer dagen bezoek van de Mystery Guest. Voorts zijn de cafetariaondernemers inmiddels verzocht om de laatste drie jaarstukken aan de jury toe te zenden.

De volgende cafetaria’s hebben zich in willekeurige volgorde geplaatst voor de tweede ronde: Cafetaria De Dirigent, Almere; Cafetaria De Viersprong, De Rips; Cafetaria De Violier, Almelo; Restaria De Waag, Almelo; Eethuis Tej Tat, Zeeland (NB); Cafetaria Charly, Apeldoorn; Kwalitaria Stadhuisplein, Almere; Plaza Gastronomie Stegeman, Geldermalsen;Come Back, Emmen; Eet- en IJssalon Menzing, Haaksbergen; Alida’s Smulpaleis, Roden; Restaria Sterk langs de lijn, Wierden; De Stoofpot, Udenhout; Koemans Snacks, Den Haag. Eind juli heeft het volgende juryberaad plaats. Dan wordt bepaald welke cafetaria’s zich plaatsen bij de laatste zes.

Reageer op dit artikel