nieuws

Kleur in de keuken

Horeca

Voor de horeca introduceert EHCO-KLM Kleding onder het label KLM-Kleding gloednieuwe koksbuizen met bijpassende broeken. In de Gastronomy-Line spelen nieuwe belijningen, stoffenmixen en stofkeuzes in op het modebeeld.Zo zijn er zwarte buizen met streepcontrast, al dan niet afgebiesd met rood en gecombineerd met een broek in eigentijds streepdessin. Een opvallende en vrolijke variant is de […]

Voor de horeca introduceert EHCO-KLM Kleding onder het label KLM-Kleding gloednieuwe koksbuizen met bijpassende broeken. In de Gastronomy-Line spelen nieuwe belijningen, stoffenmixen en stofkeuzes in op het modebeeld.Zo zijn er zwarte buizen met streepcontrast, al dan niet afgebiesd met rood en gecombineerd met een broek in eigentijds streepdessin. Een opvallende en vrolijke variant is de rode koksbuis, afgebiesd met zwart. De kleding is uitgevoerd in polyester- en katoenkwaliteiten. Volgens de firma is het materiaal hierdoor duurzaam en eenvoudig te reinigen en te onderhouden.De klassieke witte koksbuis ontbreekt niet in het programma. Deze is leverbaar zowel in polyester/katoen- als in een 100 procent katoenkwaliteit. Tot slot omvat de Gastronomy-Line de antracietgrijze hiltonjas met grijze contrasten, leverbaar met bijpassende broek.Voor informatie: EHCO-KLM Kleding, Enschede. Tel. (053) 480 03 00.

Reageer op dit artikel