nieuws

MCH start nieuw voedingsproces

Horeca

Medisch Centrum Haaglanden (MCH), met vestigingen in Leidschendam en Den Haag, heeft enkele weken geleden op feestelijke wijze zijn geheel vernieuwde voedingsproces van start laten gaan.

Onder het motto ‘Nieuwe Eeuw Nieuwe Voeding’ gunde de Restauratieve Dienst van Medisch Centrum Haaglanden (MCH) alle medewerkers, leveranciers, collegabedrijven en andere betrokkenen een kijkje in de (vernieuwde) keukens van de twee vestigingen.
MCH beschikt nu over een gloednieuw voedingsautomatiseringssysteem, dat het mogelijk maakt alle patiënten, ongeacht hun komaf, eenvoudig van de door hen gewenste maaltijden te voorzien. Door het nieuwe automatiseringssysteem, gekoppeld aan een nieuwe voedingslogistiek, is de keuze die patiënten hebben in voeding, aanzienlijk uitgebreid.
Ook de personeelsrestaurants van Medisch Centrum Haaglanden zijn vernieuwd, alsmede de keukens zelf. Op MCH-locatie Westeinde (in Den Haag) wordt in een centrale keuken ontkoppeld gekookt. Een speciale vrachtwagen vervoert de maaltijden vervolgens naar MCH locatie Antoniushoeve in Leidschendam.

Reageer op dit artikel