nieuws

Meer met champignons

Horeca

Onder de noemer ‘Champignons, daar kan je meer mee’ is het PR Bureau Champignons in mei een nieuwe campagne gestart.

Het bureau wil duidelijk maken dat deze paddestoel meer kan zijn dan een smakelijke begeleiding van een stukje vlees. Ook in de fastfoodsector vinden de biefstuk of schnitzel met champignons sinds jaar en dag gretig aftrek. Daarnaast fungeren de populaire paddestoelen vaak als component van pizza’s.
De champignon biedt echter meer mogelijkheden als culinaire verwennerij. Het PR Bureau Champignons heeft daartoe een speciale site in het leven geroepen met receptenfolders. Surf naar website www.groentenenfruit.nl en klik op de knop folders. U treft dan onder meer suggesties voor de lunch en verrassende tussendoortjes.
Het PR Bureau Champignons is tevens sponsor van de culinaire wedstrijd om de Zilver Champignon, die op woensdag 31 oktober voor de zeventiende keer wordt gehouden tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant in Rosmalen. Tien meesterkoks strijden dan om de hoogste eer door het bereiden van een viergangen menu. Het thema luidt net als de campagne: Champignons, daar kan je meer mee.

Reageer op dit artikel