nieuws

Melanges

Horeca

Caterplan introduceert twee nieuwe varianten Aromat. Knorr Aromat vlees is een pittige melange van kruiden en specerijen. Ideaal voor de kruiding van vleesgerechten en het geeft het vlees een bruine kleur. Knorr Aromat vis, bedoeld voor een volle en verfijnde frisse smaak van visgerechten, is een melange van tuinkruiden en specerijen. De kruidenmixen in poedervorm […]

Caterplan introduceert twee nieuwe varianten Aromat.
Knorr Aromat vlees is een pittige melange van kruiden en specerijen. Ideaal voor de kruiding van vleesgerechten en het geeft het vlees een bruine kleur. Knorr Aromat vis, bedoeld voor een volle en verfijnde frisse smaak van visgerechten, is een melange van tuinkruiden en specerijen. De kruidenmixen in poedervorm zitten in 1 kg-verpakkingen.
Caterplan is voor de Aromat-range én voor haar bouillons, sauzen en croûtons overgegaan op een nieuwe kunststof verpakking. Deze zijn herbruikbaar en magnetron-, diepvries- en vaatwasmachinebestendig. Handig o.a. voor het opbergen van restproducten in de keuken.
Voor informatie: Caterplan, Rotterdam. Tel. (010) 439 43 08.

Reageer op dit artikel