nieuws

Mobiele bars voor jaarbeurs

Horeca

Bierbrouwer Bavaria en frisdrankproducent Vrumona zijn op drankengebied de hofleveranciers van de Utrechtse Jaarbeurs. Voor het verzoek van Jaarbeurs Catering Services (de exclusieve cateraar van de beursorganisator) om twee mobiele bars te leveren, sloegen beide bedrijven de handen ineen. PaviljoensRecentelijk konden de in Bavaria-blauw gespoten wagens aan Jaarbeurs-directeur Ruud van Ingen worden overgedragen. De Jaarbeurs […]

Bierbrouwer Bavaria en frisdrankproducent Vrumona zijn op drankengebied de hofleveranciers van de Utrechtse Jaarbeurs. Voor het verzoek van Jaarbeurs Catering Services (de exclusieve cateraar van de beursorganisator) om twee mobiele bars te leveren, sloegen beide bedrijven de handen ineen.

Paviljoens
Recentelijk konden de in Bavaria-blauw gespoten wagens aan Jaarbeurs-directeur Ruud van Ingen worden overgedragen. De Jaarbeurs wil de twee mobiele paviljoens gaan gebruiken tijdens grote beurzen, maar ook inzetten op locatie via dochterondernemingen Royal Dutch Catering Association in Rotterdam en Grand Catering in Nieuwegein.
Volgens Noud Swinkels, bij Bavaria verantwoordelijk voor de national accounts, is de in Duitsland gemaakte mobiele bar uniek in zijn soort. Behalve bierfusten kunnen er ook duizend liter bier bevattende tanks op het paviljoen worden aangesloten. De achter een vrachtwagen te koppelen bar is hierdoor ook op grote festivals te gebruiken.‘

Onontbeerlijk
Tot nu toe werken we als brouwerij tijdens evenementen al wel met kleine paviljoens, maar we overwegen nu of we niet ook zo’n systeem zullen aanschaffen. Deze bar kan in een half uur opgebouwd en afgebroken worden. Dat is uniek.’
national accountmanager Fred van Beek van Vrumona zegt dat het niet zo vreemd is dat de Heineken-dochter zo eendrachtig samenwerkt met Bavaria. ‘Wij zijn een neutrale frisdrankproducent. En dat betekent dat we ook met andere marktpartijen samenwerken als dat nodig is.’ De technische knowhow van Vrumona was onontbeerlijk bij het inbouwen van de postmixinstallatie. Voor de koffie in de bar zorgt brander Segafredo Zanetti.

Reageer op dit artikel