nieuws

Rondje om de koffiebar

Horeca

De duizenden treinreizigers die dagelijks vertraging oplopen, kunnen zich sinds vorige week troosten met een bakkie koffie van hoge kwaliteit. Horeca-exploitant en NS-dochter Servex is namelijk een heuse koffieformule begonnen op de NS-stations.

Café T Espresso schenkt een verse kop koffie van gemalen bonen in verschillende melanges. De koffie wordt geserveerd als gewone koffie, espresso, cappuccino en koffie verkeerd. Daarnaast biedt de nieuwe formule ook verschillende soorten thee, die wordt geschonken van verse, losse thee. Voor de waterdrinkers zijn er flesjes van een halve liter water die direct uit een koeler worden getapt en op smaak kunnen worden gebracht met 3 frisse, suikerarme siropen.
De eerste vestiging van Café T Espresso is vorige week vrijdag op het Centraal Station van Utrecht geopend. Het gaat vooralsnog om een pilot. Bij succes zal Servex de formule uitbreiden op andere Nederlandse stations.

Reageer op dit artikel