nieuws

Spaanse gin

Horeca

De Spaanse gin van het merk Larios is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Larios is een London Dry Gin; na de eerste distillatie wordt de spirit in koperen ketels samengebracht met een selectie van puur natuurlijke ingrediënten, en dan voor de tweede keer gedistilleerd.De smaak van Larios onthult een dominantie van lemon. Verfrissend dus, […]

De Spaanse gin van het merk Larios is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. Larios is een London Dry Gin; na de eerste distillatie wordt de spirit in koperen ketels samengebracht met een selectie van puur natuurlijke ingrediënten, en dan voor de tweede keer gedistilleerd.
De smaak van Larios onthult een dominantie van lemon. Verfrissend dus, met een sterke afdronk. In vergelijking met andere London Dry Gins is Larios droger en de geurbeleving is minder overheersend, aldus de importeur. Larios is goed te mixen met tonic, cola en bitter lemon.

Voor informatie: PR Nederland Groupe Pernod Ricard, Tilburg. Tel. (013) 465 27 00.

Reageer op dit artikel