nieuws

Speciaal hondenmenu

Horeca

Op het terras van het Bluebird Café in Kings Road kunnen honden samen met hun baas of bazin een hapje gaan eten.

Eigenaar Sir Terence Conran, beroemd en rijk geworden met zijn Habitat-winkels, heeft een speciale kaart voor viervoeters bedacht. De gerechten die erop staan zijn ontleend aan de kaart voor de tweebenige cliëntèle, meldde de Britse krant The Times donderdag. De viervoeters krijgen hun ‘top dog’-hapjes geserveerd indesign-etensbakken. De hoofdgerechten zijn ‘soep van de dag’, hamburger, gegrilleerdekippenborst met bacon, gegrild lamslapje met aardappelpuree en penne met bacon. Honden die daar niet genoeg aan hebben, kunnen als bijgerecht chips of hondenkoekjes in de vorm van een bot bestellen. Als natje is er mineraalwater, koffie met melk, milkshake of Guinness-bier met melk.

Gratis knabbeltje
Bij Bluebird uit lunchen of dineren gaan is voor een hond een stuk duurder dan thuis een bak Bonzo eten. De prijzen zijn gelijk aan die op het mensenmenu. Zo kost het populairste gerecht, de gegrilde kippenborst met bacon, 6,95 pond (24,75 gulden) en een bak mineraalwater (met of zonder koolzuur) 1,50 pond (5,34 gulden). Daar is de bediening dan wel bij inbegrepen. De vaste klanten onder de honden krijgen als attentie een gratis knabbeltje: een gedroogd oortje van een eko-varken. Honden die zich misdragen door vreselijk met hun maaltijd te knoeien of met een andere hond te gaan vechten, krijgen de mededeling dat hun aanwezigheid niet langer op prijs wordt gesteld.

Reageer op dit artikel